Diensten.

Omdat wij al meer dan 20 jaar werken met renovatievlies worden wij in de markt gezien als de specialist op dit gebied. Ontdek onze diensten en prijzen!

Renovatievlies plakken

Ons team kan renovatiebehang vanaf €9,99 per vierkante meter. Dit is inclusief hoogwaardig 150 gram behang van het merk Intervos. 

Aanbrengen en schilderen

Voor een super strakke afwerking moet je het pakket kiezen inclusief verven. Populaire kleuren om renovlies in te schilderen zijn 9016 en 90106 witte latex.

Oneffen wanden

Je hebt ons A+ pakket nodig wanneer jouw muren niet behangklaar zijn. We zullen je muren egaal eerst maken, machinaal schuren en dan behangen en verven.

Oud behang verwijderen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je woning al behangen is. Je wilt de muren kaal hebben en daar heb je absoluut geen zin in om dat zelf te doen. Wij kunnen dan het behang voor je verwijderen vanaf € 6 per vierkante meter.

Filmlaag aanbrengen

Je kunt een stuclaag aanbrengen om een egale wand te krijgen. Een gladde ondergrond is voor renovatievlies noodzakelijk. 

100% Garantie op het Strakste Eindresultaat

Zoals je hebt kunnen lezen is renovatievlies.com onderdeel van Bouwsector Nederland. Een brancheorganisatie met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de enige organisatie in Nederland met een vakwerkgarantie. Maak daar gebruik van.

Wil je tips voor het renoveren van je woningen? Volg dan ook de blogs van Advies Nederland. Een onafhankelijk platform die zich richt op de woningmarkt.

Heb je interesse in onze diensten? Vraag dan meteen een offerte aan!

Scroll naar boven