Over ons.

Het team van www.renovatievlies.nl zijn gespecialiseerd in renovatievliesbehang. Wij behangen hier al 20 jaar mee! Maak kennis met ons team en bekijk onze prijzen.

Een team met een Visie

Er zijn in Nederland veel behangers maar erg veel goede zijn er niet. Onze visie is dan ook om ons te richten op kwaliteit. We gebruiken duurder behang en blijven ons zelf verbeteren. Zo is elke lokale behanger verplicht om trainingsdagen te volgen.

Hoogste Afwerking

Voor ons is het belangrijk dat er geen zichtbare naden zijn. Natuurlijk is het behang maar dat mag je bijna niet zien. We noemen dat een stuclook. Dit betekend dat je behangt met renovatievlies maar dan het oogt als hoogwaardig stucwerk

Enkele Teamleden

Geert van Renovatievlies.

Geert Hendrik

Directeur

Geert heeft de leiding over veel erkende behangbedrijven door heel Nederland zoals Behangservice.nl, Glasvliesbehang.com en Glasvezelbehang.net

Luis van Renovatievlies. De behanger van alle soorten vliesbehang.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis komt van scanbehang.nl, een behangbedrijf met veel goede behangers. Sinds 2020 is hij de manager van alle vakmannen in en rondom Zuid Holland.

Sander van Renovatievlies. De specialist in renovatievliesbehang.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Voor een strakke planning heb je een goede virtual assistant nodig. Bij ons is dat Sander. Een harde werker met heel veel verstand van alle behangsoorten.

Start binnenkort je renovatieproject ?

Voor het renoveren huur je natuurlijk renovatievlies.nl in! Wij rekenen lage prijzen en kunnen je met veel werkzaamheden helpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Scroll naar boven