Renovatievlies op beton aanbrengen zonder naden. Zo ziet het eruit.

Renovatievlies op beton

Kun je renovatievlies op beton aanbrengen? We nemen het aanbrengen en de mogelijkheden transparant met je door.

Wil je jouw woning op een strakke en professionele manier afwerken dan zal je moeten kiezen voor een goed afwerkingsmateriaal.

Er zijn veel mogelijkheden waar je voor kunt kiezen. Een van de bekendere mogelijkheden op dit moment is renovatievlies.

Maar hoe zit het als je renovatievlies op beton wilt aanbrengen? Moet je op iets letten als je renovatievlies op beton wilt sauzen? Of gaat dit net als iedere andere soort ondergrond?

Om hier achter te komen raden wij je aan om dit artikel van renovatievlies.nl goed door te nemen. We zullen je namelijk alles laten zien wat je moet weten over het aanbrengen van renovatievlies op beton.

Door middel van deze informatie zal je niet meer voor verrassingen komen te staan. Vraag meteen een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Hoe renovatievlies plakken op beton?

Over het algemeen gaat het proces voor het aanbrengen van renovatievlies op betonplaten hetzelfde als bij de andere gevallen.

Renovatievlies aanbrengen op een betonnen muur hoeft dan ook echt niet zo lastig te zijn. Het is alleen wel zo dat er vaak een dikker soort behang moet worden gekozen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat het beton vaak meer oneffenheden heeft dan andere soorten ondergronden. Dit is hoe een renovatievlies ondergrond eruit hoort te zien.

Door middel van de dikkere soorten renovatievlies zal je in staat zijn om deze oneffenheden te verbergen en om te zorgen voor een optimaal resultaat.

Als er sprake is van veel beschadiging aan de onderliggende muur dan kan je altijd nog renovatievlies op beton sauzen.

Door het sauswerk zal het wat eenvoudiger zijn om alles glad te strijken en om het op de juiste manier af te werken.

Mocht je niet weten hoe dit precies in zijn werk gaat dan staat ons team graag voor je klaar om je hier mee te helpen.

Kan je na het aanbrengen van renovatievlies op beton schilderen?

Het gebruik van renovatievlies voor bij jou in huis brengt een hoop voordelen met zich mee. Dit komt voornamelijk door het feit dat renovatievlies gewoon een super goed alternatief is voor normaal stucwerk.

Kies je voor renovatievlies dan is het bijvoorbeeld eenvoudig om na het aanbrengen van het behang te gaan schilderen. Het renovatievliesbehang is vrij snel droog, dit maakt het mogelijk om de klus snel af te kunnen ronden.

Vaak is het voldoende om een keer te schilderen, al zal je voor sommige kleuren een paar keer over de muur moeten gaan. Het is geen enkel probleem om na het aanbrengen van renovatievlies op beton te gaan schilderen.

Je kunt er overigens ook voor kiezen om een speciale kleur terug te laten komen die je zelf niet meer hoeft te schilderen. Hier zullen we hieronder even wat beter bij stil staan. Lees de volledig uitleg over renovlies plakken.

Renovlies met betonlook

Naast het renovatievlies aanbrengen op beton is het mogelijk om voor een renovlies betonlook te kiezen. Dit heeft het volledige tegenovergestelde effect.

Met dit soort behang wil je namelijk juist de uitstraling van beton krijgen bij jou in huis. Veel mensen weten het niet, maar het is mogelijk om voor renovatievlies met een bepaald soort kleur te kiezen als je renovatievlies op beton wilt aanbrengen.

Je kunt natuurlijk kiezen voor de standaard witte kleur, maar het is dus ook mogelijk om te kiezen voor renovatievlies met een betonlook.

Door deze mogelijkheid zal je jouw uitstraling in huis echt naar het volgende niveau kunnen tillen. Belangrijk is wel dat je weet dat dergelijke soorten behang vaak iets duurder zijn dan de normale witte soorten renovatievlies.

Dit spreekt voor zich natuurlijk, er zit immers meer werk in de productie. Je kunt altijd contact opnemen als je meer te weten wilt komen over de kleuren die je kunt kiezen voor het aanbrengen van renovatievlies op beton.

Door ons advies zal je meer inzicht krijgen in wat je kunt verwachten. Ontdek hier alle kenmerken van renovatievlies.

renovatievlies aanbrengen op beton: zelf doen of uitbesteden?

Niet iedereen weet wat er aankomt bij het aanbrengen van renovatievlies op beton. Als je geen ervaring hebt met behangen in het algemeen raden wij je af om zelf te proberen te behangen.

Dit zal namelijk voor een ondermaats resultaat kunnen zorgen, hier zit je naar alle waarschijnlijkheid niet echt op te wachten.

Dit komt voornamelijk door het feit dat mensen zonder ervaring niet weten hoe zij de lijm gelijkmatig over de muur moeten verdelen. Ook weten zijn niet hoe ze het renovatievlies op beton strak kunnen trekken.

Daarnaast kunnen onze experts ook je renovatievlies schilderen in elke gewenste kleur.

Door te kiezen voor onze diensten zal je je hier helemaal niet mee bezig hoeven te houden. ​Onze specialisten staan elke dag voor je klaar om je te helpen bij het plakken van renovatievlies op beton.

Door onze professionele insteek weet je zeker dat eventuele oneffenheden niet meer te zien zullen zijn en dat de onderliggende beton laag optimaal zal worden bedekt met een nieuwe laag. Bekijk het verschil met een ondergrond zoals gipsmuren.

​Offerte aanvragen voor renovatievlies op beton

Zoals je wellicht hebt kunnen zien is het een verstandig idee om voor het aanbrengen van renovatievlies op beton op zoek te gaan naar een professioneel behangbedrijf.

Door te kiezen voor onze specialisten weet je zeker dat je jouw woning op de juiste manier kunt afwerken. Wij staan bekend om onze schappelijke prijzen in combinatie met de beste ondersteuning.

Deze voordelige prijzen maken het ook voor jou mogelijk om de woning op een voordelige manier onder handen te nemen.

Hier op de site kan je nog veel meer informatie vinden met betrekking tot het renovatievlies aanbrengen op betonnen muur.

​Door dit goed door te nemen zal je een beter beeld krijgen bij onze diensten. Wij raden je zeker aan om even een offerte aan te vragen.

Door middel van een offerte bij renovatievlies.nl is het een stuk eenvoudiger om te zien wat voor kosten je zal moeten verwachten voor de totale klus.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven